fbpx

Livestream terugkijken

Livestream SGP-jongerendag

Hoe veilig ben jij? Terwijl de wereld om ons heen instabieler wordt, heeft ons leger geen geld voor nieuwe tanks. Onder- en bovenwereld vermengen zich en politici worden bedreigd. Cybercriminaliteit en internetoplichting nemen grote vormen aan. Wat is ons antwoord hierop? Je kunt hieronder de livestream terugkijken!

donatie

Steun de SGP-jongerendag!

SGP-jongeren wil jongeren enthousiast maken voor en hen betrekken bij (christelijke) politiek en de SGP in het bijzonder. Het is mede onze maatschappelijke en politieke rol om jongeren te laten ontwikkelen om in de samenleving te kunnen functioneren.

De SGP-jongerendag is een grootschalig tweejaarlijks evenement rondom een maatschappelijk thema. Dit jaar is dat veiligheid. Een relevant en actueel onderwerp. We hopen veel jongeren een interessante dag te kunnen bieden en daarmee politiek dichterbij te brengen.

Veel vrijwilligers hebben afgelopen maanden aan dit evenement gewerkt. Toch zijn er grote kosten om dit mogelijk te maken. Het zou ons enorm helpen als u/jij een eenmalige gift wilt doen.

Helpt u/jij mee?

Ja, ik doneer eenmalig

Bedrag