fbpx

Neem even de tijd….

In de zomer van 2019 waren we als SGP-jongerendagcommissie voor het eerst bij elkaar. Met dit prachtige team doorlopen we een proces om voor jullie als bezoekers een onvergetelijke dag neer te zetten. Van thema naar sprekers, van locatie naar lunch, van begroting naar sponsoren en van uitnodiging tot aanmelding.

Binnen de commissie hebben we allemaal onze eigen verantwoordelijkheid. We vergaderen om alles weer bij elkaar te brengen en te komen tot een mooi geheel. We proberen aansprekende sprekers te krijgen waarvan er al een aantal al bekend zijn gemaakt. Daarnaast willen we je een complete dag aanbieden waarbij inhoud, ontmoeting en leren centraal staat. En nieuw dit jaar is de gratis lunch die we voor jullie hebben geregeld. Lees snel verder hoe jij hier ook gebruik van kunt maken.

En dan over het thema. Persoonlijk denk ik dat het belangrijk is om deze SGP-jongerendag de tijd te nemen om na te denken over de tijd van ons leven. Het gaat snel en is kort. Alle reden om na te denken over thema’s die er toe doen en om je te laten inspireren door verschillende sprekers. Wil jij je alvast een beetje inlezen in de thema’s? Neem dan even de tijd om de artikelen op deze website te lezen.

Ohja, voor ik het vergeet. Neem jij even de tijd om je aan te melden? Handig voor ons zodat we rekening kunnen houden met je komst. En handig voor jezelf want je heb dat ook recht op die gratis lunch. Ik zie uit naar je komst!

Maarten van der Sluijs, Jongerendagcommissie

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on print
Share on email

Update i.v.m. het coronavirus: SGP-jongerendag 2020 wordt verzet!

In verband met situatie rondom het coronavirus wordt de SGP-jongerendag van 21 maart verplaatst. De tweejaarlijkse jongerendag stond volop in de steigers, maar gezien de huidige ontwikkelingen moet deze dag verplaatst worden. Er wordt momenteel gezocht naar een geschikte datum later in het jaar.

Arie Rijneveld, voorzitter van SGP-jongeren, reageert teleurgesteld. ‘Ik had er heel veel zin in. Er stond een mooi programma met fantastische sprekers. De aanmeldingen stroomden binnen en we waren er helemaal klaar voor. Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus is het echter verstandig om de jongerendag te verzetten naar een datum in het najaar.’