fbpx

Van de SGP-jongerendagcommissie

Hallo allemaal, hier de voorzitter van de SGP-jongerendagcommissie!

Onze tweejaarlijkse jongerendag is HET evenement dat je niet mag missen. Als je er al wel eens geweest bent, kun je dat ongetwijfeld bevestigen.

Met een fantastische commissie zijn we hard aan de slag met de voorbereidingen voor de aankomende SGP-jongerendag. Inmiddels zijn er al een aantal dingen bekend. De datum, D.V. zaterdag 21 maart 2020 en de locatie, het Beatrixtheater in Utrecht. Recent hebben we ook het thema bekend gemaakt: De tijd van je leven?!

Wat het thema inhoudt en wie er komt spreken zullen we de aankomende tijd verder bekend maken, maar dat het voor jou interessant wordt, dat staat vast!

Zet jij hem in je agenda? Of staat hij er al in? Nodig dan je vrienden, collega’s en familie ook uit!

Tot 21 maart!

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on print
Share on email

Update i.v.m. het coronavirus: SGP-jongerendag 2020 wordt verzet!

In verband met situatie rondom het coronavirus wordt de SGP-jongerendag van 21 maart verplaatst. De tweejaarlijkse jongerendag stond volop in de steigers, maar gezien de huidige ontwikkelingen moet deze dag verplaatst worden. Er wordt momenteel gezocht naar een geschikte datum later in het jaar.

Arie Rijneveld, voorzitter van SGP-jongeren, reageert teleurgesteld. ‘Ik had er heel veel zin in. Er stond een mooi programma met fantastische sprekers. De aanmeldingen stroomden binnen en we waren er helemaal klaar voor. Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus is het echter verstandig om de jongerendag te verzetten naar een datum in het najaar.’